Skupina dodataka prehrani koji će olakšati tegobe vezane uz aktivni život i potaknuti vas na dinamičniji život.

Iznimna mješavina ljekovitog bilja pripomoći će vam u svemu što volite raditi, bez obzira na to je li riječ o šetanju, trčanju, plesu ili jogi.

Zaštitne mješavine na bazi kurkume stvorene su za sve one koji malo ili mnogo vremena odvajaju za tjelesnu aktivnost. Kurkuma i drugo ljekovito bilje s iznimnim učincima jačaju rad zglobova, mišića i kostiju. Učinci kurkuminih mješavina pomoći će vam da se više vremena, lakše i bezbrižno bavite aktivnostima koje vas vesele. Nemojte dopustiti da vas povrede i bolovi sprječavaju u bavljenju vašim omiljenim aktivnostima. 

 

Upoznajte članove skupine KURKUMA: Životna ravnoteža s kurkumom, Kurkuma za aktivne, Aktivno ulje 35 i Holistička kurkuma.

Kurkuma

Holistička kurkuma -50%

Holistička kurkuma -50%

Wholistic Turmeric

-50%
73,34 HRK
146,68 HRK
73,34 HRK
Životna ravnoteža s kurkumom

Životna ravnoteža s kurkumom

Turmeric Lifekind

141,44 HRK
134,37 HRK
Kurkuma za pamćenje & koncentraciju

Kurkuma za pamćenje & koncentraciju

Turmeric brainwave

156,43 HRK
148,61 HRK
Kurkuma za aktivne

Kurkuma za aktivne

Turmeric Active

159,01 HRK
151,06 HRK
Aktivno ulje 35

Aktivno ulje 35

Active oil

-10%
148,53 HRK
165,04 HRK
148,53 HRK
Holistička kurkuma

Holistička kurkuma

Wholistic Turmeric

146,68 HRK
146,68 HRK

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.  Kolačići ne pohranjuju osobne podatke.  Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće.

Više informacija
×
Informacije o upotrebi Web kolačiča ponudnika spletnog mjesta Pukka Herbs

Šta su to Web kolačiči?

Web kolačiči (u daljnem kolačiči) su malene datoteke, koje prilikom posjete dotičnog spletnog mjesta strežnik pošalje brskaču uporabnika, a ova jih onda naloži na upotrebljavanu napravu (računalo, tablicu, pametni telefon) sa kojom dostupamo do spletnog mjesta.

Na spletnom mjestu se upotrebljava više različitih kolačiča za različite namjere.

  1. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči potrebni za osnove funkcionalnosti spletnoga mjesta i omogučavaju djelovanje nakupne košarice, kupnju po spletu i tome slično.
  2. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, sa kojima dobivamo informacije o načinu uptrebe spletnog mjesta. To su kolačiči, koji preko podataka o naslovu internetnog protokola omogučavaju predasve analizu frekventnosti i sadržaju traženja po spletu. Ali su anonimne i ne omogučavaju sledenja pojedinog identificiranog upotrebnika.
  3. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, koji omogučavaju anonimni sled informacijama, koje su onda baza za našu prilagodbu oglašivanju po vašoj mjeri.

Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće. Uvjek možete promijeniti vaše nastavitve s klikom na link u nogi ove stranice.

Vaše nastavitve

To su kolačiči, koji su nužno potrebni za djelovanje spletne strane. Znači, kolačiči vas upamte, da možete nesmetano tražiti po spletnim stranicama. U ovoj grupi su kolačiči, koji su upotrebljeni za to, da si samo spletno mijesto zapamti vaš unos u spletne obrasce, košaricu kupnje i slično. Obavezne su medju ostalog i zato, jer zagotavljaju sigurnost i tako sprečavaju zloupotrebu sistema.

Ti analitički kolačiči nam omogučuju, da sa upotrebom anonimne slednje poboljšamo funkcionalnost stranice. Isto tako nam omogučuju lakšu identifikaciju proizvoda, koji bi eventuelno bili za vas zanimljivi. U nekim slučajevima prednost ovih kolačiča je poboljšanje brzine za obradu vaših zahtjeva, zaznavanje i hramba vaših nastavitava i pomoč kod povezivanja sa socialnim mrežama.Ako nečete odabrati te kolačiče, to se može odraziti u loše oblikovanim ponudama i preporukama i sporijim dejstvo te stranice. Isto tako može biti oteškočeno povezivanje sa socilanim mrežama kao n.r. Facebook, Twitter, Google+, i slični.

Ti kolačiči sabiru informacije, sa kojima prilagodjavamo oglašivanje vašem ukusu, preferencijama i željama. Ove podatke upotrebljana tako naša, kao i partnerske i druge spletne stranice. Tako dobijeni podatki su anonimni - nemaju nikakvih osobnih podataka, koje ste možda dijelili sa nama. Ako nečete odabrati ovih kolačiča, oglasne poruke mogu biti manje primjereni za vas.