Za vas smo stvorili novu skupinu ekoloških proizvoda Pukka koji će se pobrinuti za vaše opće zdravlje i dobro osjećanje. Jedinstvene formule rezultat su višegodišnjih kliničkih istraživanja o upotrebi ljekovitog bilja i hranjivih mješavina, koji djelotvorno utječu na organizam u stvarnom životu. Temelje se na dobro promišljenoj kombinaciji tradicionalne mudrosti, klinički potvrđenih dokaza i neposrednog iskustva.

Svi Pukkini proizvodi rezultat su više od desetljeća rada Pukkine ekipe za nadzor kakvoće, koju čine stručnjaci iz područja poznavanja bilja, ekološke poljoprivrede, održivog i organskog uzgoja u prirodnoj okolini, farmakognozije i analize ljekovitog bilja. Izravno surađujemo s profesionalnim proizvođačima organskih ljekovitih biljaka koji u našem laboratoriju ocjenjuju bilje, mjere razinu fitokemikalija i organoleptičkih svojstava bilja te nas u kombinaciji s razumijevanjem tehnike holističke ekstrakcije uvjeravaju da su Pukkini organski proizvodi za dobro osjećanje zaista kvalitetni. Ovo je Pukka, ekološki je usmjerena te svima koji se upoznaju s njom pomaže očuvati opće zdravlje i dobro raspoloženje.

Pukkino bilje prekrasan je dar prirode. Ono je holističko, koncentrirano, podržano tradicijom i kliničkim rezultatima, organski uzgojeno, pokriva široku lepezu djelovanja i rezultat je poštene trgovine. Neka probudi vaše osjećaje i pomogne vam u pronalaženju prave unutrašnje ljepote.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.  Kolačići ne pohranjuju osobne podatke.  Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće.

Više informacija
×
Informacije o upotrebi Web kolačiča ponudnika spletnog mjesta Pukka Herbs

Šta su to Web kolačiči?

Web kolačiči (u daljnem kolačiči) su malene datoteke, koje prilikom posjete dotičnog spletnog mjesta strežnik pošalje brskaču uporabnika, a ova jih onda naloži na upotrebljavanu napravu (računalo, tablicu, pametni telefon) sa kojom dostupamo do spletnog mjesta.

Na spletnom mjestu se upotrebljava više različitih kolačiča za različite namjere.

  1. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči potrebni za osnove funkcionalnosti spletnoga mjesta i omogučavaju djelovanje nakupne košarice, kupnju po spletu i tome slično.
  2. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, sa kojima dobivamo informacije o načinu uptrebe spletnog mjesta. To su kolačiči, koji preko podataka o naslovu internetnog protokola omogučavaju predasve analizu frekventnosti i sadržaju traženja po spletu. Ali su anonimne i ne omogučavaju sledenja pojedinog identificiranog upotrebnika.
  3. Na spletnome mjestu se upotrebljavaju kolačiči, koji omogučavaju anonimni sled informacijama, koje su onda baza za našu prilagodbu oglašivanju po vašoj mjeri.

Uz daljnje korištenje ove stranice pristajete na naše kolačiće. Uvjek možete promijeniti vaše nastavitve s klikom na link u nogi ove stranice.

Vaše nastavitve

To su kolačiči, koji su nužno potrebni za djelovanje spletne strane. Znači, kolačiči vas upamte, da možete nesmetano tražiti po spletnim stranicama. U ovoj grupi su kolačiči, koji su upotrebljeni za to, da si samo spletno mijesto zapamti vaš unos u spletne obrasce, košaricu kupnje i slično. Obavezne su medju ostalog i zato, jer zagotavljaju sigurnost i tako sprečavaju zloupotrebu sistema.

Ti analitički kolačiči nam omogučuju, da sa upotrebom anonimne slednje poboljšamo funkcionalnost stranice. Isto tako nam omogučuju lakšu identifikaciju proizvoda, koji bi eventuelno bili za vas zanimljivi. U nekim slučajevima prednost ovih kolačiča je poboljšanje brzine za obradu vaših zahtjeva, zaznavanje i hramba vaših nastavitava i pomoč kod povezivanja sa socialnim mrežama.Ako nečete odabrati te kolačiče, to se može odraziti u loše oblikovanim ponudama i preporukama i sporijim dejstvo te stranice. Isto tako može biti oteškočeno povezivanje sa socilanim mrežama kao n.r. Facebook, Twitter, Google+, i slični.

Ti kolačiči sabiru informacije, sa kojima prilagodjavamo oglašivanje vašem ukusu, preferencijama i željama. Ove podatke upotrebljana tako naša, kao i partnerske i druge spletne stranice. Tako dobijeni podatki su anonimni - nemaju nikakvih osobnih podataka, koje ste možda dijelili sa nama. Ako nečete odabrati ovih kolačiča, oglasne poruke mogu biti manje primjereni za vas.